Samen genieten

Gezellig samen

Elk weekend en elke vakantieperiode met z’n tweetjes er even tussenuit? Af en toe goede vrienden uitnodigen voor een gastvrij verblijf? Of een gezellige samenkomst met de kinderen en kleinkinderen? Het kan allemaal!

Op een recreatiebedrijf ben je ook onder gelijkgestemde mensen die op zoek zijn naar kwaliteitsvol ‘verblijven’. Je leert er vast nieuwe mensen kennen en misschien wel nieuwe vrienden voor het leven.

Kant-en-klaar

Een eigen verblijf maakt het mogelijk om op elk gekozen moment heerlijk te komen genieten van je vrije tijd. Je eigen plekje staat altijd ‘kant-en-klaar’ en op een haalbare afstand van thuis.

Ben je bij het ontvangen van vrienden en kennissen toch gesteld op je eigen privacy? Beschikt je eigen verblijf niet over voldoende accommodatie voor jouw tijdelijke gasten? Vraag dan de terreinuitbater naar de beschikbare verhuuraccommodatie.

Kindvriendelijk logies

Een recreatiebedrijf is de ideale plek waar kinderen veilig en ongedwongen kunnen spelen, ravotten, veilig fietsen en heel veel nieuwe vriendjes kunnen ontmoeten. Meer dan in gelijk welke andere logiesvorm vind je hier een kindvriendelijke, groene en gezonde omgeving.

Veel recreatiebedrijven beschikken over een waaier aan recreatievoorzieningen voor sport, spel en ontspanning. Nogal wat parken hebben bovendien ook een eigen zwemgelegenheid.

In de vakantieperiodes worden er vaak animatieprogramma’s aangeboden voor alle leeftijden. Kortom, de Vlaamse recreatiebedrijven hebben heel wat in huis voor een onbezorgde en heerlijke vrijetijdsbeleving.

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: titel in <b>/data/sites/web/buitengewoonverblijfbe/www/info.php</b> on line <b>81</b><br />
Het ideale buitenhuis
Ik denk aan kopen
Goed geïnformeerd
Samen genieten
Een eigen plek
Mijn bestemming
Probeer het uit
Techniek en praktijk
Advieslijn