Ik denk aan kopen

Bij de aankoop van je eigen buitenhuis kun je kiezen uit een zeer breed aanbod aan modellen naar eigen smaak, behoeften en budget.

Tegenwoordig is het ook mogelijk om indeling en interieur zelf te bepalen. Met panoramisch (vooraan) of centraal salon (in het midden), met een fraai uitgeruste keuken inclusief oven, koelkast, dampkap, … Luxueuzere modellen beschikken over centrale verwarming met radiators. Moderne mobiele verblijven bieden overigens een uitstekende en eigentijdse isolatie. Kortom, een echt tweede (t)huis.

Afhankelijk van de capaciteit en afwerking betaal je tussen 30.000 euro en 70.000 euro.

Via de rubriek Ik denk aan kopen vind je actuele aanbiedingen van nieuwe en kwaliteitsvolle tweedehands verblijven.

Koop je een tweedehands verblijf rechtstreeks van een particulier? Opgelet: daar komt een en ander bij kijken waar je best rekening mee houdt. Lees onze tips via de rubriek Goed geïnformeerd!

Je kunt ook een verblijf aankopen bij een professionele dealer van stacaravans en mobiele chalets. Zij adviseren jou graag over de mogelijkheden. De dealer begeleidt jou ook graag op je zoektocht naar het meest geschikte perceel. Hier vind je een lijst van officiële dealers en invoerders van mobiele verblijven in België.

Zoek je enkel een vrije staanplaats? Kijk dan snel verder via de rubriek Een eigen plek.

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: titel in <b>/data/sites/web/buitengewoonverblijfbe/www/info.php</b> on line <b>81</b><br />
Het ideale buitenhuis
Ik denk aan kopen
Goed geïnformeerd
Samen genieten
Een eigen plek
Mijn bestemming
Probeer het uit
Techniek en praktijk
Advieslijn