Het ideale buitenhuis

Ben je op zoek naar een leuk én betaalbaar buitenhuis? Maak dan kennis met de tweedeverblijfformules op recreatieparken in Vlaanderen. Via deze website vind je alle nuttige informatie.

Heel wat recreatieparken bieden kant-en-klare verblijven te koop aan, geheel nieuw of kwaliteitsvol tweedehands. Lees er meer over in onze rubriek Ik denk aan kopen.

Je kunt via de rubriek 'Ik denk aan kopen' ook meteen doorklikken naar een actueel koopaanbod bij Vlaamse verblijfparken.

Een verblijf kopen kan ook via een erkend dealerbedrijf. Hier vind je een lijst van officiële dealers en invoerders van mobiele verblijven in België. Zij adviseren jou graag over de zeer diverse mogelijkheden.

Raadpleeg ook onze rubriek 'Goed geïnformeerd!' Je vindt er alle nuttige informatie voor kandidaat-kopers. Heb je momenteel al een eigen verblijf dat je wil verkopen? Lees dan zeker onze verkooptips.

Via de rubriek 'Mijn bestemming' vind je een algemeen overzicht van recreatieparken waar je een perceel kunt huren voor het plaatsen van je eigen verblijf. De terreinuitbater van jouw keuze helpt jou graag verder op maat van jouw wensen.

Deze website is een initiatief van RECREAD vzw, de federatie van recreatieondernemers in Vlaanderen. Heb je na het raadplegen van onze website nog een vraag? Laat het ons weten via info@recread.be. Je vindt onze gegevens ook in de rubriek Advieslijn.

Wij wensen jou een prettig verblijf toe!

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: titel in <b>/data/sites/web/buitengewoonverblijfbe/www/info.php</b> on line <b>81</b><br />
Het ideale buitenhuis
Ik denk aan kopen
Goed geïnformeerd
Samen genieten
Een eigen plek
Mijn bestemming
Probeer het uit
Techniek en praktijk
Advieslijn